Supa de cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Complexitate: redusa
  • Timp de preparare: 30 de minute
  • Numar portii: 6
  • Calorii: 250/portie
  • Pret aproximativ: 3.5 lei (cartofii) + 2 lei (morcovii) + 1.5 lei (ceapa) + 0.5 lei (1/2 legatura patrunjel) = 7.5 lei
  • 1 kg cartofi;
  • 2 morcovi;
  • 1 ceapa;
  • 3 lingurite cu Maggi, Secretul Gustului;
  • 1/2 legatura patrunjel;
  • o lingurita cu sare.

Mod de preparare

Curatam ceapa, morcovii si cartofii.

Intr-o oala (capacitate: 4 l) punem la calit ceapa taiata marunt, apoi adaugam morcovii dati pe razatoarea mare. Se calesc impreuna. Dupa vreo 4 minute adaugam cartofii taiati cubulete, apa cata trebuie si sare.

Cand cartofii sunt aproape fierti, adaugam Maggi.

Supa este gata cand cartofii sunt fierti. La final, se adauga patrunjelul verde tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise