Supa de cartofi cu carne

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. cartofi
  • 200 gr. carne
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. pastirnac
  • 1 buc. telina
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1/4 varza alba
  • sare
  • verdeata
  • ceapa

Mod de preparare

Se taie carnea bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala mare cu 2 litri de apa. Cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavaturile taiate marunt, varza, ceapa si sarea. Dupa ce zarzavatul este aproape fiert, se adauga cartofii taiati sferturi si se lasa sa fiarba pina se inmoaie.

Inainte de a se servi supa, se pune verdeata tocata

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise