Supa de cartofi si gulii

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. cartofi
  • 2 buc. gulii
  • o legatura salata verde
  • 50 gr. unt
  • 1 litru apa (supa de zarzavat)
  • 100 gr. smintina (100 gr. brinza rasa sau cuburi de piine alba prajita)
  • sare
  • marar si patrunjel
  • o lingura faina

Mod de preparare

Se curata legumele, se taie ca taiteii, se oparesc guliile curatate. Cartofii si guliile se taie in sferturi si se prajesc toate in grasime (unt). Se adauga o lingura de faina, se rumenesc. Se toarna apa fiarta sau supa de zarzavat, sare si se da in clocot. La urma se adauga verdeata tocata.

Inainte de a servi, se bate supa cu smintina sau se adauga brinza rasa. In locul acestora, se poate servi cu cuburi de piine prajita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise