Supa de cartofi si morcovi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg cartofi
  • ½ kg morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 cepe
  • 50 g unt
  • 50 g smintina
  • sare
  • piper
  • verdeata

Mod de preparare

Se taie patratele mici cartofii, patrunjelul si morcovii curatati si spalati. Se inabusa in unt 15 minute, aestecind din cind in cind. Se adauga cepele intregi, 1 ½ litru apa cu sare si se fierbe 1 ½ -2 ore, la foc potrivit. Smintina, piperul si verdeata tocata marunt se pun in castron si se toarna supa deasupra lor.

Se serveste fierbinte

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise