Supa de castane

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 10g.unt,
  • 1 cub de supa de pui,
  • 1 manunchi de rozmarin,
  • 2 lingurite nucsoara,
  • 4 linguri smantana proaspata,
  • 400g. piure de castane,
  • sare,
  • piper,
  • 1 legatura de patrunjel verde,
  • 500ml.apa;

Mod de preparare

1.Se curata si se taie fin ceapa.

2.Intr-o tigaie ,se topeste untul.Se adauga ceapa.Cand devine transparenta ,se adauga piureul de castane.Se amesteca 2 minute,se pune apa, cubuletul de supa de pui,rozmarinul ,nucsoara, sarea si piperul.Se fierb impreuna 10 minute.

3.Se scoate manunchiul de rozmarin,iar supa se pune in blender .Se mai adauga putina apa calda sau lapte fierbinte in cazul in care supa pare prea groasa.

4.Se serveste fierbinte cu smantana deasupra si patrunjel verde tocat.

Pofta Buna!

Nota:Este o excelenta supa de Revelion.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise