Supa de castane

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 10g.unt,
  • 1 cub de supa de pui,
  • 1 manunchi de rozmarin,
  • 2 lingurite nucsoara,
  • 4 linguri smantana proaspata,
  • 400g. piure de castane,
  • sare,
  • piper,
  • 1 legatura de patrunjel verde,
  • 500ml.apa;

Mod de preparare

1.Se curata si se taie fin ceapa.

2.Intr-o tigaie ,se topeste untul.Se adauga ceapa.Cand devine transparenta ,se adauga piureul de castane.Se amesteca 2 minute,se pune apa, cubuletul de supa de pui,rozmarinul ,nucsoara, sarea si piperul.Se fierb impreuna 10 minute.

3.Se scoate manunchiul de rozmarin,iar supa se pune in blender .Se mai adauga putina apa calda sau lapte fierbinte in cazul in care supa pare prea groasa.

4.Se serveste fierbinte cu smantana deasupra si patrunjel verde tocat.

Pofta Buna!

Nota:Este o excelenta supa de Revelion.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise