Supa de ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de ulei
  • 300g mazare congelata
  • 1l de supa
  • 4 cuburi de branza topita cu ciuperci
  • sare
  • piper
  • 100g rucola
  • 100g ciuperci champignons
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se toaca cuburi.Se incinge uleiul intr-o tigaie,se adauga ceapa,usturoiul,mazarea si supa;se acopera cu un capac si se fierbe 15-20 minute la foc mediu.Se paseaza boabele de mazare pana devin ca un piure.Se incorporeaza branza topita si se amesteca pana se topeste.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Ciupercile se taie felii sau cuburi si se calesc in unt 5 minute,apoi se adauga la supa .Se serveste cu frunze de rucola.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise