Supa de ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciuperci proaspete 600 g morcovi150 g patrunjel 75 g telina 150 g ceapa 150 g unt 75 g faina 25 g smantana 100 g verdeata 1 leg sare

Mod de preparare

Zarzavatul de supa se taie julien, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna la fiert in apa cu sare. Dupa 30 min. se adauga ciupercile taiate straifuri si calite in 50 g unt. Din restul de unt, faina si smantana se prepara un sos, care se subtiaza cu supa rece si se amesteca cu restul de supa. Se lasa sa mai fiarba cateva minute, se potriveste gustul de sare, iar la servit se presara cu verdeata tocata

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise