Supa de ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr ciuperci
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 3-4 felii telina
  • 2 cepe
  • orez
  • ulei
  • unt
  • piper
  • sare
  • vegeta
  • patrunjel

Mod de preparare

Orezul se spala si se lasa in apa rece.Ciupercile se curata,se spala si se taie felii,apoi se oparesc si se pun la scurs.Intr-o oala cu 1 litru apa fierbinte se pun la fiert pe rand orcovul,telina,cartofii,ciupercile,ceapa so orezul.La urma se condimenteaza dupa gust si se mai lasa putin pe foc.La servire,in farfurie se pune putin unt si patrunjel tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise