Supa de conopida

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O conopida
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1/2 gulie
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • Knorr
  • piper
  • patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Se curata zarzavatul si se taie marunt. In doua linguri ulei se caleste ceapa si morcovul taiat rondele pina prinde culoarea portocalie uleiul. Se adauga conopida desfacuta in buchetele mici, patrunjelul radacina si gulia .Se pune o lingura Knorr si piper macinat si se lasa sa dea in clocot.

Intr-e timp se prepara galustele , care se fierb sau in supa sau separat.

Cind sunt fierte toate legumele si supa este gata , se adauga patrunjel verde tocat( daca doriti, se poate acri supa cu ce va place si se poate adauga si putina smintina)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise