supa de dovleac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un dovlec pentru supa
  • 1 lingura de faina
  • 1 borcan de iaurt(lapte prins)
  • 1 legatura de marar verde
  • 2 linguri de ulei
  • boia dulce

Mod de preparare

sa curata dovleacul de coja si de seminte se razuie si se lasa sa stea cu sare 5 minute

intro cratita se pune 2 linguri de ulei la incins se pune faina un pic de boia dulce se stinge cu un pic de apa se stoarce duvleacul bine si se pune la fiert se pune marar si iaurtul pofta buna se toca marar si se pune deasupra

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise