supa de dovleac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un dovlec pentru supa
  • 1 lingura de faina
  • 1 borcan de iaurt(lapte prins)
  • 1 legatura de marar verde
  • 2 linguri de ulei
  • boia dulce

Mod de preparare

sa curata dovleacul de coja si de seminte se razuie si se lasa sa stea cu sare 5 minute

intro cratita se pune 2 linguri de ulei la incins se pune faina un pic de boia dulce se stinge cu un pic de apa se stoarce duvleacul bine si se pune la fiert se pune marar si iaurtul pofta buna se toca marar si se pune deasupra

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise