Supa de dovlecel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • o ceapa verde
  • doua rosii
  • 1/2 ardei gras
  • marar verde
  • lapte prins (sana)

Mod de preparare

Se curata dovlecelul, se rade si se sareaza, lasandu-se asa pana calim ceapa, rosiile si ardeiul.

Adaugam apa necesara, sare si vegeta si dovlecelul razuit. Lasam sa fiarba si adaugam mararul verde.

Cind sunt fierte toate legumele, adaugam 1/2 l lapte prins, amestecat cu un polonic supa fierbinte.

Se serveste cu ardei iute...

Supa se poate servi si fara lapte batut si atunci se adauga o cana de bulion.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise