Supa de dovlecel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • o ceapa verde
  • doua rosii
  • 1/2 ardei gras
  • marar verde
  • lapte prins (sana)

Mod de preparare

Se curata dovlecelul, se rade si se sareaza, lasandu-se asa pana calim ceapa, rosiile si ardeiul.

Adaugam apa necesara, sare si vegeta si dovlecelul razuit. Lasam sa fiarba si adaugam mararul verde.

Cind sunt fierte toate legumele, adaugam 1/2 l lapte prins, amestecat cu un polonic supa fierbinte.

Se serveste cu ardei iute...

Supa se poate servi si fara lapte batut si atunci se adauga o cana de bulion.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise