Supa de fazan

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 fazan
  • 1-2 cepe
  • 2 morcovi
  • telina
  • alte legume
  • taitei sau fidea
  • sare
  • cateva boabe de piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Fazanul deja fezandad in pene, se curata de pene, se parleste, se spala.Atentie: pentru supa nu se marineaza fazanul. Se pune la fiert (eu l-am pus mai intai intreg ,in oala subpresiune pentru a scurta timpul de pregatire),dupa aceea l-am portionat si l-am pus intr-o alta oala cu legumele intregi, l-a fiert in zeama initiala, strecurata.Dupa ce s-au fiert legumele, ceapa se scoate, iar celelalte legume se pot lasa in supa.Se adauga taiteii sau fideaua, se potriveste de sare, se mai da cateva clocote, se adauga patrunjelul verde, tocat.Cine doreste poate sa-si adaue in farfurie putin mujdei de usturoi. Este o supa foarte delicioasa ce nu se compara cu alta supa.Vanatorii o considera o delicatesa si eu zic sa-i credem.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise