Supa de gaina de casa cu taitei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-1,2 kg carne gaina de casa (pulpe,aripi)
  • 60 g taitei
  • 1 ceapa mai mare
  • 2-3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 50 g telina
  • 50 g dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 cuburi/lingurite concentrat de pui/legume
  • 1 lingura zahar
  • sare, piper

Mod de preparare

Puneti la fiert carnea de gaina in 4 litri de apa rece cu putina sare si zahar. Dupa 40 minute, adaugati legumele intregi curatate, concentratul si lasati sa mai fiarba la foc mic cu capac inca 30 minute, pana se inmoaie bine carnea.

Dregeti gustul de sare si piper, apoi strecurati zeama si adaugati taiteii fierti sau instant direct in supiera. Presarati cu patrunjel verde tocat marunt. Cine doreste poate servi supa si cu carne rasol.

Pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise