supa de galusti

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -maruntaiele de la o gaina
  • -2 cartofi potriviti
  • -1 morcov
  • -1 ardei rosu sau verde micut
  • -1 ceapa mica
  • -patrunjel
  • -gris
  • -1 ou
  • -putin ulei
  • -delikat

Mod de preparare

Se pun maruntaiele intr-o oala la fiert si cand sau fiert pe jumatate se scoate intr-o farfurie si se strecoara supa.Se toaca legumele marunt ,eu tai cartofi in 6 bucatele,si se pun toate la fiert in supa ,se adauga si carnea.Se lasa sa fiarba si se fac galustile .Se bate oul bine si se adauga grisul in ploaie pana se ingroasa ,nu foarte mult,apoi se adauga uleiul daca ti-a iesit prea groasa cu uleiul se subtiaza putin.Se umezeste o lingurita si se pun pe rand galustile in supa.Se lasa sa se fiarba impreuna cu legumele si carnea la foc mic.Cand s-au fiert toate se adauga delikatul si patrunjelul tocat marunt.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise