supa de galusti

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -maruntaiele de la o gaina
  • -2 cartofi potriviti
  • -1 morcov
  • -1 ardei rosu sau verde micut
  • -1 ceapa mica
  • -patrunjel
  • -gris
  • -1 ou
  • -putin ulei
  • -delikat

Mod de preparare

Se pun maruntaiele intr-o oala la fiert si cand sau fiert pe jumatate se scoate intr-o farfurie si se strecoara supa.Se toaca legumele marunt ,eu tai cartofi in 6 bucatele,si se pun toate la fiert in supa ,se adauga si carnea.Se lasa sa fiarba si se fac galustile .Se bate oul bine si se adauga grisul in ploaie pana se ingroasa ,nu foarte mult,apoi se adauga uleiul daca ti-a iesit prea groasa cu uleiul se subtiaza putin.Se umezeste o lingurita si se pun pe rand galustile in supa.Se lasa sa se fiarba impreuna cu legumele si carnea la foc mic.Cand s-au fiert toate se adauga delikatul si patrunjelul tocat marunt.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise