Supa de gulas

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne vita
  • 100 gr unt
  • 2 cepe
  • 4 cartofi
  • 1 lingura faina
  • 4 catei usturoi
  • 1/4 franzela
  • boia iute
  • sare
  • chimen
  • 2 l zeama carne

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele,toci ceapa marunt si le calesti impreuna in 50 gr unt.Adaugi sare,boia iute,chimen si usturoiul pisat.

Cand carnea sa inmuiat,adaugi o lingura cu varf de faina si amesteci pana se coloreaza.Stingi cu zeama de carne si lasi sa fiarba 1 ora si jumatate la foc mic.

Intre timp se curata cartofii,se taie cubulete,se fierb in apa clocotita cu sare,se scurg si se aseaza direct in farfurie impreuna cu bucati de franzela rumenite in unt.

Se adauga si supa cu bucati de carne si se serveste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise