SUPA DE GULII

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Maruntaiele si aripile de la un pui
  • 2-3 gulii tinere
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura orez
  • 1 galbenus de ou
  • 150 g smantana
  • patrunjel verde tocat
  • sare.

Mod de preparare

Punem maruntaiele si aripile la fiert in 3 l apa rece si putina sare. Cand fierbe apa se pun guliile taiate cubulete, morcovii rondele sau razuiti pe razatoarea cu gauri mari, ceapa taiata marunt. Se fierbe 30 minute, apoi adaugam orezul si mai fierbem 20 minute, potrivim de sare. Stingem focul si dregem supa cu galbenusul de ou amestecat cu putina apa rece(1 sau 2 linguri) si smantana. Presaram verdeata tocata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise