Supa de gulii cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui sau (1 kg carne de vitel sau miel)
  • 2 gulii mari
  • o lingura ulei
  • patrunjel tocat
  • 1 ou
  • 1 lingura zahar
  • sare

Mod de preparare

Se taie in bucati puiul sau alta carne si se fierbe in doi litri apa cu o lingura sare. Cit timp fierbe carnea, se taie guliile in forma de taietei si se pun intr-o cratita, cu o lingura ulei si o lingura zahar pisat, pentru a se praji inabusit, adaugind din cind in cind cite una-doua linguri supa. Guliile astfel pregatite, vor fi mai mult fierte inabusit decit prajite. La sfirsit, se adauga in supa si guliile, lasind sa mai fiarba circa 15 minute si presarind cu patrunjel tocat. Se bate oul in supiera si se drege supa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise