Supa de gulii cu galuste de faina

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4-6 portii)
  • 3 gulii mijlocii, curatate de coaja si de partea lemnoasa, taiate betisoare, putin marar si patrunjel tocat marunt, 4 oua, putina sare, faina cit cuprinde pentru galuste (potrivit de moale, din care se va lua cu furculita si se vor pune in supa fierbind), 3 litri lichid (supa de pui sau apa), 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Intr-o oala de Inox, se infierbinta uleiul. Se adauga guliile taiate felioare si se calesc 1-2 minute apoi se adauga supa (sau apa, sau supa si apa). Se acopera si se lasa sa fiarba.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise