Supa de legume cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute

Ingrediente

  • 3 l apa.
  • Un morcov, un patrunjel, trei cartofi, o conopida mica,
  • o mina de mazare verde, o mina de fasole, 3-4 rosii, 200 g
  • de ciuperci.
  • 1/2 lingura de unt, un galbenus, doua linguri de smintina,
  • sare.

Mod de preparare

Se taie ca fideaua morcovul, patrunjelul si cartofii si se pun

la fiert intr-o oala cu apa si putina sare.

Se adauga urmatoarele legume, dupa anotimp: citeva buchete

de conopida, mazare verde, fasole verde taiata bucati, virfuri

de sparanghel, rosii (fara coaja si seminte).

Intre timp se curata citeva ciuperci, se taie felii si se inabusa in unt.

Se adauga in supa cind toate legumele sunt aproape fierte. Se lasa sa

mai dea impreuna in citeva clocote.

Inainte de a se servi se drege supa cu un galbenus si doua linguri

de smintina.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise