Supa de legume cu costita afumata

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 buc. morcov
  • 1 buc. telina
  • 2 buc. ceapa
  • 2-3 foi varza
  • 2-3 buc. rosii
  • 100-150 gr. mazare
  • sare
  • piper
  • 2 l apa
  • o lingura untdelemn
  • 100-150 gr. costita afumata
  • 2-3 catei usturoi
  • 100 gr. cascaval
  • 40-50 gr. macaroane

Mod de preparare

Se curata zarzavatul, se spala, apoi se taie marunt si se caleste in grasime. Se adauga apa fierbinte sau, daca se poate, zeama de carne, si se lasa sa se fiarba la foc potrivit impreuna cu bucata de costita. Cind totul este bine fiert, se scoate costita si se taie patratele; macaroanele, care au fost fierte separat, se taie in bucatele si se introduc in supa o data cu mazarea si costita. Dupa citeva clocote, se adauga rosiile curatate si taiate felii sau bulionul. Cind supa este fiarta se potriveste gustul cu usturoi pisat si sare.

La masa se serveste cu cascaval ras pe deasupra.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise