Supa de legume cu costita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr costita afumata
  • 100 gr mazare,100 gr telina,100 gr varza
  • 100 gr branza
  • 100 gr unt
  • 150 gr morcovi
  • 150 gr ceapa
  • 100 gr rosii
  • 100 gr macaroane
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Se da prin razatoare varza, telina se taie cubulete sau fasii mici de 1 cm, iar ceapa se taie marunt si se prajesc in untul bine incins impreuna cu feliile de costita afumata. Amestecati mereu ca sa nu se lipeasca sau sa se arda.

Se sting cu o cana de apa si se lasa sa se inabuse timp de 10 minute, dupa care se adauga 1 litru de apa clocotita.

Se aduga mazarea si macaroanele fierte separat.

Dupa cateva colocote adaugati rosiile curatate de pielita si seminte, taiate cubulete.

Dupa ce au fiert rosiile, aduagati usturoiul pisat, piperul si sarea.

O puteti servi calda cu branza rasa deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise