Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 bucati varza de Bruxelles, taiate fiecare in 4 bucati
  • 2 morcovi, taiati cubulete mici
  • 1/4 conopida, maruntita in robotul cu lama in S
  • 10 rosii cherry, taiate in cuburi mici
  • 8 ciuperci champignon taiate felii subtiri
  • 1 bucata, de aproximativ 10 cm, de praz, taiat rondele subtiri
  • 1 legatura de patrunjel, tocat marunt
  • smantana din caju , dulce,
  • completare apa de izvor, dupa gust
  • pentru marinata:
  • 5 linguri sos de soia Shoyu sau Tamari
  • zeama de la 1 lamaie
  • 2 linguri amestec de condimente si flori, Adevarata Picanterie, de la Sonnentor (Ingrediente: boia dulce, usturoi, chili, petale de trandafir, oregano, cimbru, busuioc, rozmarin, piper negru, petale de floarea soarelui si galbenele.)
  • piper macinat, dupa gust
  • 1 litru apa de izvor

Mod de preparare

Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor si servim supa rezultata cu smantana dulce, (realizata doar din caju hidratat 1 ora in apa). Marinata vine cu un gust pronuntat acrisor si smantana dulce este o completare excelenta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise