Supa de legume cu zdrente

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g
  • unt, ½ kg cartofi, ½ kg mazare, 1 ceapa, 1 lingura
  • faina, 1 ou, 1 ceasca cu lapte, verdeata, sare

Mod de preparare

Se

pun intr-o oala cu untul, cartofii curatiti si

taiati patratele si ceapa taiata marunt. Se lasa

citeva minute la foc bun. Se toarna apoi 1 ½ l apa;

se adauga mazarea si sarea, se acopera si se lasa sa

fiarba 1 ½ - 2 ore la foc domol. Se bate bine intr-o

craticioara faina si oul cu lapte sau cu apa. Cind

supa este fiarta, se toarna cu lingurita zdrente din

acest amestec si se lasa sa fiarba in clocot 5-6

minute. La urma, se presara verdeata tocata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise