Supa de legume cu zdrente

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g
  • unt, ½ kg cartofi, ½ kg mazare, 1 ceapa, 1 lingura
  • faina, 1 ou, 1 ceasca cu lapte, verdeata, sare

Mod de preparare

Se

pun intr-o oala cu untul, cartofii curatiti si

taiati patratele si ceapa taiata marunt. Se lasa

citeva minute la foc bun. Se toarna apoi 1 ½ l apa;

se adauga mazarea si sarea, se acopera si se lasa sa

fiarba 1 ½ - 2 ore la foc domol. Se bate bine intr-o

craticioara faina si oul cu lapte sau cu apa. Cind

supa este fiarta, se toarna cu lingurita zdrente din

acest amestec si se lasa sa fiarba in clocot 5-6

minute. La urma, se presara verdeata tocata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise