Supa de legume de toamna

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. sfecla
  • 1 pahar lapte
  • 1 buc. conopida
  • 1-2 linguri untdelemn
  • 1/2 lingura faina
  • 1 l supa de carne
  • apa
  • 2 fire praz
  • 2-3 buc. cartofi
  • 2-3 frunze varza

Mod de preparare

Se curata sfecla, cartofii si conopida, prazul si varza se spala se taie felii si se inabusa in cantitatea de grasime. Se amesteca toate legumele cu un sos alb care se pregateste astfel: se topeste restul de grasime, se pune faina, se amesteca bine si se adauga laptele caldut, ca sa nu se formeze cocoloase. Se lasa sa clocoteasca si se amesteca cu legumele. Se subtiaza adaugind 4 cesti cu zeama de carne sau de zarzavat. Se potriveste de sare si, cind este gata se adauga verdeata tocata marunt.

Se serveste la masa cu betisoare de cartofi

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise