Intr-o tigaie se caleste ceapa in putin ulei. Adaugati orezul, amestecati -l si lasati-l pe foc cca 3 minute. Adaugati sare si piper dupa gust. Fierbeti supa de legume si turnati-o peste orez, lasati sa fiarba pe foc timp de 5 minute. Adaugati in oala toate legumele. Dupa 10 minute de fiert, adaugati mazarea si mai lasati sa fiarba 10 minute, amestecand din cand in cand. Puneti intr-un vas patrunjelul tocat impreuna cu parmezanul si usturoiul pisat. Amestecati si adaugati putin cate putin restul de ulei. Bateti compozitia cu o furculita, ca sa se omogenizeze perfect. Varsati supa intrun castron, adaugati sosul de patrunjel, amestecati, serviti imediat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise