Supa de legume

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 buc. ceapa
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1 buc. varza mica
  • o cana de fasole alba
  • 4 buc. cartofi
  • 3 buc. rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

Ceapa, morcovul, patrunjelul si varza se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in ulei. Cind legumele s-au inmuiat, se adauga fasolea, fiarta separat, cartofii taiati cubulete si se pune totul intr-o oala de 3 l cu apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se adauga rosiile taiate feliute si se mai dau citeva clocote. Se potriveste de sare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise