Supa de linte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr linte
  • 2 litri apa
  • bulion
  • 50 ml ulei
  • usturoi
  • menta
  • tarhon
  • sare
  • piper
  • smantana

Mod de preparare

Lintea se clateste de mai multe ori in apa rece, se pune la fiert cu cel putin 30 min inainte. Apoi se adauga uleiul, sarea. Lintea se spumuieste cat este la fiert. Apoi se adauga 4 lingurite de bulion, 50 gr usturoi (cam o capatana), piper. Se mai fierbe 30 minute. Se scoate intr-un bol si se paseaza cu blenderul. La sfarsit se adauga putina menta tocta fin si tarhon tocat fin dupa gust. Se serveste cu o lingura de smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise