SUPA DE MAZARE

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pasare mai mic
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa mica
  • o cana de mazare(eu folosesc Bonduelle)
  • 1 galbenus de ou
  • 150 g smantana
  • 1 legatura patrunjel tocat marunt
  • 30g unt
  • sare.

Mod de preparare

Razuim zarzavatul pe razatoarea cu gauri mari, il punem intro oala, il calim in unt 2-3 minute, apoi stingem cu 2 l apa rece. Punem carnea taiata bucatele, potrivim de sare, lasam sa fiarba. Dupa 20 minute, punem mazarea, mai fierbem 10 minute, completam supa cu apa daca a scazut, dam un clocot, potrivim de sare. Dupa ce stingem focul, dregem cu galbenus amestecat cu apa rece si smantana, apoi presaram verdeata.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise