Se taie ceapa marunt,se da morcovul si telina pe razatoarea mare si se pun la calit. Dupa ce s-au calit, se adauga si mazarea si le mai lasam la calit cu ea inca 2-3 min, dupa care se adauga apa,cuburile de gaina,piper si sare, daca mai este cazul. Intre timp, facem aluatul pt galuscute: spargem oul, condimentam cu sare si piper si adaugam in ploaie faina pana se face o compozitie nu foarte tare, sa putem sa facem galuscutele .Cand este pe jumatate mazarea fiarta, se adauga galuscutele cu o lingurita mica umezita in apa. Sa aveti pofta. Puteti sa o serviti cu smantanica este foarte buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise