Supa de morcovi si pesto de tarhon

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (3 portii)
  • Morcovi 6 buc
  • Busuioc proaspat 8-9 frunze
  • Ceapa verde 2 fire
  • Smantana de gatit din lapte de vaca 300 ml
  • Apa 400 ml
  • Tarhon 3 fire
  • Ulei de masline esxtravirgin 2 linguri
  • Sare si piper, dupa gust

Mod de preparare

Curata si taie morcovii rondele;

Taie si ceapa verde marunt;

Introdu morcovii si ceapa in blenderul Oster Versa impreuna cu apa si busuiocul proaspat;

Blendeaza pe programul presetat „Soup”;

Odata incheiat programul, adauga smantana de gatit si blendeaza alte 8 secunde;

Potriveste de sare si piper si toarna in 3 castroane;

Zdrobeste tarhonul intr-un mojar cu putina sare si adauga uleiul de masline;

Serveste supa cu pesto-ul de tarhon;

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise