Supa de naut cu paste si spanac

In cratita cu ulei se adauga usturoiul intreg, iar cand incepe sa-si elimine aroma, se adauga ceapa taiata marunt.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 500 g spanac proaspat sau 250g congelat
  • 1 cutie boabe de naut
  • 1,5 l supa concentrata de vita
  • 120 g paste mici
  • sare
  • piper
  • parmezan ras

Mod de preparare

In cratita cu ulei se adauga usturoiul intreg, iar cand incepe sa-si elimine aroma, se adauga ceapa taiata marunt si cateva linguri cu supa, apoi maghiranul,rozmarin; dupa ce a scazut si ceapa s-a inmuiat, se adauga spanacul, se lasa pe foc, amestecand 5 min, apoi nautul scurs si clatit cu apa rece, supa de vita.

Cand incepe sa clocoteasca, se adauga pastele; se lasa la fiert 10 min, amestecand, iar la final se condimenteaza dupa gust.

Se serveste supa in boluri, deasupra parmezan ras, cateva picaturi de ulei de masline si alaturi paine prajita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise