Supa de naut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 buc de praz
  • 2 catei de usturoi
  • 500 gr boabe naut
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • smintina optional

Mod de preparare

Boabele de naut se pun la inmuiat 24 ore.prazul se taie marunt si se caleste impreuna cu usturoiul pisat.se pun apoi la fiert impreuna cu nautul.cind sint fierte se scoate 1/4 din continutul supei si se mixeaza pina ajunge crema.apoi se toarna in supa si se fierbe 10 minute.sarea si piperul se pun dupa gust.deasupra se rade cascaval.smintina se adauga in farfurie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise