Supa de orez cu ceapa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 - 2 buc. ceapa
  • o cana orez
  • zarzavat
  • vegeta
  • ulei de masline
  • patrunjel

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei de masline, dupa care se adauga apa, orezul, vegeta si putin zarzavat. Cind orezul e fiert, se ia de pe foc si se orneaza cu o ploaie de patrunjel.

Se poate servi si cu smintina

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise