Supa de paste scurte dreasa cu ou batut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/3 paste scurte
  • ulei
  • marar
  • patrunjel
  • condimente
  • 1 foaie de dafin
  • 1 ou crud batut spuma
  • sare
  • Knorr.

Mod de preparare

Se prajeste ceapa si morcovul intr-un ceaun.Se pune apa.Cand clocoteste apa,se pun pastele si foaia de dafin.Dupa ce au fiert,se pune Knorr,sare(daca mai este nevoie),piper.Spre sfarsit,se bate un ou si se pune in oala,amestecand cu furculita in asa fel incat sa se faca zdrente.Se presara verdeata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise