supa de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oasele si pielea de la 4-5 bucati de piept de pui,
  • 2 cuburi de carne de vita sau de pui,
  • putin chimen,
  • 1 foaie mica de dafin,
  • 1 lingurita pasta de rosii,
  • galuste de gris.

Mod de preparare

Se fierb oasele si pielea in 1,5 litri de apa, impreuna cu condimentele, timp de 35 de minute.

Se adauga cuburile de supa concentrata, de vita sau de pui, si galustele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise