Supa de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura zarzavat de supa
  • 1 ceapa
  • 1 pui
  • 1 foaie de dafin
  • 8 boabe de piper
  • 500 g morcovi
  • 500 g fasole verde
  • sare
  • hasmatuchi
  • piper
  • 4 felii de paine
  • 150 g cascaval feliat

Mod de preparare

1. Se toaca ceapa si zarzavatul de supa. Puiul se da in fiert in 2 litrii de apa cu legume si condimente. Se ia spuma si se firbe 90 min.

2. Morcovii se taie felii. Puiul se scoate din supa si supa se strecoara. Morcovii si fasolea se fierb inauntru 10 min. Se adauga apoi carnea, sare si piper.

3. Se fac tartine de paine cu cascaval si se prajesc. Se asaza in supa si se orneaza cu hasmatuchi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise