Supa de pui

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pui
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • O ceapa mare
  • Fidea
  • Patrunjel
  • Secretul gustului/delikat
  • Piper

Mod de preparare

Puneti intr-o oala apa rece, in jur de 4 litri si apoi puiul taiat in bucati, impreuna cu o lingurita de sare. Lasati sa fiarba la foc mediu si spumati. Cand a fiert si apa este clara, adaugati zarzavaturile taiate marunt/eu le-am dat prin robot. Dati focul foarte mic si lasati pana acestea sunt fierte. Adaugati fideaua, lasati 5-8 minute, apoi puneti delikat si piper dupa gust. Inchideti focul si puneti patrunjel proaspat tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise