Supa de pui

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cea mai simpla supa pe care o puteti pregati, dar si una dintre cele mai gustoase. Va reface dupa oboseala, o raceala sau o depresie. Garantat:) Eu am fiert legumele si carnea pentru o salata de boeuf si zeama rezultata si ajustata a dat o supa foarte aromata si concentrata.
  • (10 portii):
  • 1 pui
  • 1 piept de pui
  • 2 pulpe rata
  • 1 kg morcovi
  • 3 teline
  • 5 radacini de patrunjel
  • 2 ceape mare
  • Fidea
  • Patrunjel
  • Secretul gustului/delikat
  • Piper
  • Foi de dafin

Mod de preparare

Puneti intr-o oala apa rece, in jur de 5 litri, legumele intregi si curatate si carnea taiata in bucati impreuna cu o lingurita de sare. Lasati sa fiarba la foc mic acoperit si spumati. Cand au fiert toate si au lasat gust bun, in jur de 3 ore sau pana va place gustul, scoateti toate din supa, adaugati 4 morcovi fierti taiati rondele si fidea. Lasati cateva minute pana se face fideaua, asezonati si luati de pe foc. Presarati patrunjel tocat.

Puteti lasa in supa carne taiata marunt si cativa cartofi daca va place.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise