Supa de pui cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g cubulete piept de pui
  • 200g ciuperci
  • 2 cepe mici
  • 1 litru supa de pui
  • 50g fidea
  • ulei de masline
  • piper macinat
  • sare
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2 linguri busuioc proaspat

Mod de preparare

Se pun la fiert ciupercile, curatate si taiate felii, in apa cu sare si se fierb circa 15 minute.Pieptul de pui se caleste in uleiul incins aproximativ 3 minute dupa care se scoate si in acelasi ulei se caleste ceapa taiata foarte marunt. Se adauga pieptul de pui si ciupercile scurse peste ceapa calita si se stinge totul cu supa de pui calda. Se adauga sare si piper, se fierb toate impreuna aproximativ 10 minute dupa care se adauga fideaua si se stinge focul.Se serveste fierbinte , presarandu-se deasupra parmezan ras si busuioc proaspat tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise