Supa de pui dulce

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 pui
  • 1 kg mere
  • 1 ou
  • 1 pahar smantana
  • sare
  • o lingurita zahar
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • patrunjel
  • 1 pachet de bors cu smantana

Mod de preparare

Puiul taiat bucatele mici se pune la fiert in apa rece, la foc mic.

Cand carnea s-a inmuiat bine, se adauga zarzavatul intreg si se lasa sa fiarba in continuare.

Se sareaza, apoi se pun merele curatate de coaja si taiate felii felii subtiri sa fiarba in supa, la 15 minute dupa ce s-a pus zarzavatul.

Cand merele sunt fierte, se ia oala de pe foc, se drege supa cu ou batut cu smantana si zahar si se acreste dupa gust cu un pachet de bors cu smantana (din comert).

Se poate presara cu patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise