Supă de rață în stil asiatic la Crock-Pot

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de rață (eu am folosit aripi, pulpă, pipotă)
  • 50 g porumb
  • 150 g ciuperci de pădure
  • 80 g muguri de bambus
  • 10 cm dintr-o rădăcină de praz
  • jumătate dintr-un ardei roșu
  • un morcov mic
  • o lingură cu sos de soia
  • un mănunchi de tăieței din făină de hrișcă
  • 2-3 felii de ardei iute
  • sare roz
  • piper Szechuan

Mod de preparare

Am așezat carnea pe fundul vasului ceramic al aparatului Crock Pot, am tăiat ardeiul, ciupercile și prazul tije și le-am așezat deasupra. Am ras morcovul pe răzătoarea mică și am adăugat sosul de soia apoi restul ingredientelor, mai puțin tăiețeii.

Am adăugat doi litri de apă rece in vasul aparatului de gatit Crock Pot și am setat programul high pentru 3 ore.

La finalul celor 3 ore am ridicat capacul, am adăugat tăiețeii din făină de hrișcă și am mai lăsat supa să fiarbă timp de 30 de minute pe modul ”low”.

Îmi place mult supa aceasta. Are un gust dulce-picant, este sățioasă și foarte sănătoasă.

Poftă bună!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise