Supa de rosii

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cepe miljocii
  • 2 morcovi
  • 1 gogosar
  • un sfert de telina
  • 5-7 linguri de orez
  • un piept de pui afumat
  • 3 linguri de pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei
  • tarhon
  • patrunjel verde
  • 4-5 l apa

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala si se tau cubulete marunt apoi intr-o oala se pune uleiul apoi legumele si se incalzesc putin unde apoi de pune apa si se lasa sa fiarba.Apoi se taie bucatele pieptul de pui si se aduga peste legume si se lasa sa fiarba, apoi se adauga orezul.Cand e fiert se adauga pasta de rosii,sarea, piperul, tarhonul si patrunjelul verde.

Pofta Buna!!!:)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise