Supa de rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rosii (sau suc de rosii)
  • 4 morcovi
  • 1 telina mare
  • 3 cartofi
  • vegeta sau sare
  • 1 mana de orez

Mod de preparare

Se pun la fiert morcovii curatati si taiati in bucati potrivite, telina si cartofii, condimentate cu 1 lingura vegeta sau sare.Rosiile se pun in apa fierbinte pentru a le butea decoji.Se decojesc apoi si se dau prin blender pentru a deveni suc gros. Dupa ce au fiert legumele se adauga si sucul obtinut si se lasa sa mai fierba inca 15 min. Se adauga apoi orezul si se mai lasa putin la fiert pana cand orezul este cat de cat moale. Se condimenteaza cu putin piper si se aduga patrunjel taiat marunt deasupra. Se ia oala de pe foc si supa e gata! Pofta buna!

Se poate servi si cu pesmet.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise