SUPA DE ROSII

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kilogram sau 1 kilogram si jumatate de rosii proaspete,
  • -2 ardei grasi,
  • -2 morcovi,
  • -2 cepe,
  • -100 grame orez,
  • -patrunjel verde o legatura,
  • -sare

Mod de preparare

1.Curatam legumele, le spalam si le punem la foc intr-o oala cu apa si sare.

2.Cand legumele sunt fierte se adauga si rosiile taiate in 4.

3.Cand legumele sunt fierte, se scot, se trec printr-o sita, astfel incat sa se obtina o zeama groasa si le punem din nou la foc.

4.Cand incepe sa fiarba supa adaugam orezul si lasam sa fiarba la foc potrivit.

5.Cand supa e gata se adauga patrunjelul verde tocat pe deasupra

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise