Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Rosii – 2 kg
  • Pastarnac – 1 buc
  • Telina – 1 buc (mica)
  • Busuioc proaspat – 12-13 frunze
  • Fresh de portocale – cca 1 litru
  • Zahar brun – 1 lingurita
  • Morcovi – 2 buc
  • Parmezan ras – 100 g
  • Crutoane – dupa preferinta
  • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul;

Taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la fiert in apa cu sare;

Taiati rosiile cuburi si cand celelalte legume sunt cca ¾ fierte, adaugati si rosiile;

Cand acestea s-au inmuiat, luati oala de pe foc si scurgeti lichidul intr-un castron;

Blendati cu un blender vertical compozitia, adaugand putina zeama din cea in care au fiert legumele si nu in ultimul rand fresh-ul de portocale – supa nu trebuie sa fie nici foarte cremoasa, dar nici lichida;

Adaugati zaharul brun, sarea, piperul si busuiocul;

Blendati o ultima oara si la sfarsit serviti cu parmezan ras si crutoane;

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise