Supa de rosii cu busuioc

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (3 portii)
  • Rosii proaspete 4 buc
  • Busuioc verde 6-7 frunze
  • Miere 1/2 lingurita
  • Smantana de gatit din lapte de vaca 300 ml
  • Apa 350 ml
  • Sare dupa gust

Mod de preparare

Taie rosiile cuburi mai mari;

Adauga-le in blenderul Oster Versa impreuna cu apa si busuiocul;

Blendeaza pe functia presetata „Soup”;

Adauga la sfarsit mierea si smantana de gatit;

Blendeaza pentru alte 7-8 secunde;

Potriveste de sare si serveste cu crutoane;

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise