Supa de rosii cu dovlecei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg rosii
  • 60 g taitei
  • 1 dovlecel 250-300 g
  • 2 cepe mici
  • 1 pastarnac
  • cateva frunze de patrunjel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cuburi/lingurite concentrat ciuperci sau legume
  • sare, piper, 2 lingurite zahar

Mod de preparare

Taiati rosiile bucati mai mari si puneti-le la fiert in 1.5 litri apa impreuna cu dovlecelul taiat bucati, cepele intregi si pastarnacul. Adaugati sare, zahar, uleiul si concentratul si lasati la fiert la foc mic 15 minute.

Scoateti pastarnacul si dupa ce se racoreste putin mixati supa si strecurati-o. Dregeti gustul de sare, piper si adaugati taiteii fierti sau instant, patrunjel verde tocat.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise