Supa de rosii cu galusti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru suc de rosii
  • 2
  • 5 l supa de oase
  • 100 g morcovi
  • 100 g ceapa
  • 50 ml ulei
  • 2 oua
  • 100 g gris
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Tocati marunt ceapa, caliti-o in ulei, dupa 5 minute adaugati morcovul ras, apoi stingeti cu supa de oase. Lasati sa clocoteasca incet 25-30 minute, dupa care adaugati sucul de rosii. Separat pregatiti galustele: combinati galbenusurile cu grisul, apoi adaugati albusurile batute spuma. Luati cite o lingurita din compozitie si puneti galustele in supa cind clocoteste La sfirsit se adauga verdeata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise