Supa de rosii cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ½ l apa
  • 1 kg rosii
  • 1 morcov mare
  • 1 patrunjel mare
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 1 lingura marar
  • patrunjel si leustean tocat
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri orez
  • sare

Mod de preparare

Se spala rosiile, se taie in doua si se pun la fiert cu ½ l apa. Cind rosiile s-au muiat se strecoara prin sita. Se da pe razatoarea de zarzavat morcovul, patrunjelul si ceapa si se pun la fiert cu 1 litru apa, pina ce tot zarzavatul se moaie. Apoi se strecoara si la zeama de zarzavat se adauga zeama de rosii, orezul, ardeii grasi taiati in patru, sarea si zaharul, lasind sa fiarba acoperit pina cind orezul este pe jumatate fiert. Se adauga uleiul si se lasa sa mai fiarba pina cind orezul este bine fiert. Se adauga mararul Aceasta supa este delicioasa si rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise