supa de rosii cu orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 l supa de zarzavat
  • 500 g rosii
  • 100 g orez
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

Se strecoara supa de zarzavat, sa fie limpede si se pune la fiert.Daca nu ai supa o poti prepara din 2 cuburi de condimente concentrat de legume cu apa.Cand clocoteste, adaugi orezul, uleiul si sarea.In timp ce fierbe orezul, se pun rosiile la fiert separat, apoi se paseaza prin strecuratoare si se adauga sucul obtinut in supa.Se mai lasa supa pe foc timp de 10 minute.Pui verdeata taiata fin in momentul servirii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise